Avdelningar

I scoutkåren finns det olika avdelningar som är uppdelade efter scouternas åldrar. I vår kår har vi 4 avdelningar fördelade på Spårar-, Upptäckar-, Äventyrar- och Utmanaravdelning. Dessutom har vi roverscouter och en grupp radioamatörer.

Varje avdelning träffas en gång i veckan och gör olika aktiviteter (Familjescouterna varannan vecka). Vi är ofta utomhus under mötena. Vill du veta mer om någon avdelning så använd menyn ovan/till vänster.

Kom på ett möte och testa scouting.

Du är välkommen när som helst på terminen att komma på ett möte och testa scouting. Det är gratis att prova på scouting i Ösmo.

Efter 3 möten då man har känt sig för så får man informationslapp och medlemsansökan med sig hem.

Är du intresserad kontakta kårordföranden Daniel Johansson, så kan han berätta mer och ni kan komma överens om när det passar att börja. Använd dig av formuläret på denna länk eller ring 070-610 36 33.